Exkluzív Fotócsomagok

1. A Limitált Exkluzív Fotócsomagokban a menyasszonyi ruhák valódi selyemből készültek és a híres tervezőnő Catherine Walker tervezte. A ruhák valódi selyemből készültek!  A Limitált Exkluzív Fotócsomagok megvásárlásával lehetőség nyílik a fotózásra ezekben a külünleges ruhákban, de csak maximum 10 fotózás erejéig, azután megszűnik a lehetőség a fotózásra!

Catherine Walker (1945. június 27. - 2010. szeptember 23.) francia származású londoni divattervező, Catherine Marguerite Marie-Therese Baheux néven született Franciaországban, Pas-de-Calais-ban. 1976-ban létrehozta saját cégét a Chelsea Streeten Chelsea Design Company néven, majd 1994-ben Catherine Walker & Co. néven folytatta tervezői munkásságát. A tervezőnő, nők számára tervezett magas színvonalú estélyi ruhákra, alkalmi ruhákra és esküvői ruhákra szakosodott. Majd a világ egyik legrangosabb couture divattervezője lett, a világ legszebb és legbefolyásosabb nőit, köztük Diana, Wales hercegnőjét is öltöztette. Több mint 1000 ruhát tervezett Diana hercegnő számára. Dianával való szakmai kapcsolata három hónappal azután kezdődött, hogy Diana 1981-ben Károly herceggel házasságot kötött. Catherine Walker 16 éven keresztül volt Diana egyik kedvenc tervezője, a hercegnő haláláig, akit egy Walker által tervezett fekete ruhában temettek el. Catherine Walker 1990-ben elnyerte az év Couture Designere díját, 1991-ben pedig a Glamour Év tervezője díját. A tervezőnő 2010-ben hunyt el mellrákban. A fotókon látható ruhák valódi selyemből készültek! 

2. Az exkluzív Jegyespár Fotócsomag egy különleges lehetőség, arra hogy korhű ruhában, az általatok kiválasztott korszakból is megörőkíthessétek a nagy napotokat, amit egy exkluzív fotókönyvvel koronázunk meg.